Dođite na druženje koje povezuje vino i poeziju – bolje ne može!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Večer poezije i vina – riječ je o savršenoj kombinaciji u kojoj će imati prilike uživati svi Garešničani, ali i svi oni koji se zateknu u Garešnici u nedjelju, 25. srpnja, u Gradskom parku od 19 i 30 sati. Naime, Turistička zajednica Sjeverna Moslavina i garešnička Knjižnica i čitaonica Đuro Sudeta organizirali su sjajan program gdje će svi posjetitelji moći guštati uz vino iz Vinarije Gašparec i Žabić, a u isto vrijeme zavičajni pjesnici govorit će stihove svojih pjesama.

– Na našem području imamo preko desetak zavičajnih pjesnika. Stoga smo se odlučili da oni i predstave te pokažu kako lijepo pišu o svom zavičaju i kraju – kaže Daniela Belak, direktorica Turističke zajednice Sjeverna Moslavina.

Poznato je područje Garešnice i po dobrim vinima, navodi Belak.

– Garešničko područje je poznato po vinogradima i dobrim vinima i zato smo odlučili napraviti sjajan spoj i povezati poeziju i vino. Nadam se da će nam doći svi oni koji vole poeziju kao književni žanr, a vino kao piće jer ipak mnogi kažu da je vino dobro i za zdravlje. Poziv svima da nam se pridruže – kazala je Belak.

Poezija i vino – usidreni zajedno, može li bolje?


PODIJELI S PRIJATELJIMA!