Načelnik želi da se uljepšaju svi društveni domovi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – O društvenim domovima na svom području, općina Dežanovac redovito vodi brigu. Ove godine tako planiraju urediti dom u Dežanovcu, točnije postaviti fasadu i novu kuhinju. 

– Postavit ćemo fasadu i unutra kuhinju. Izvršio bi se tu ove godine i priključak kanalizacije i gradskog vodovoda, to je sve u troškovniku pripremljeno. To smo planirali kandidirati na jednom od ministarstava ili europskih fondova kako bismo pokušali dobiti novčanu pomoć tih izvora – pojašnjava načelnik Josip Stjepanović. Unutarnje uređenje dobio je i društveni dom u naselju Sokolovac.

– Radimo na svim domovima, a uveli smo i centralno grijanje domu u Sokolovcu. U tom su domu sad uređena kuhinja, pločice, zidovi, još treba promijeniti krovište. Krovište je rađeno prije dosta godina pa nisu stavljene ni daske ni folije. Zbog toga kada pukne crijep prokišnjava pa ćemo morati ove godine i to napraviti – ističe. Sve su to veliki domovi koji traže velike investicije, ali načelnik se nada da će svi doći na red jer ipak su to zgrade koje, kaže, ne smiju biti ružne već se svojim novim ruhom moraju isticati. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!