U Grubišnom Polju uredit će se dva sportska terena

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Grad Grubišno Polje brine o svojim najmlađim stanovnicima. Vidljivo je to iz nedavnog proširenja vrtića u kojem se još uvijek traži mjesto više, ali i iz drugih projekata. O projektu koju je financirala Zaklada Marin Čilić više će reći gradonačelnik Zlatko Mađeruh.

– Zaklada Marin Čilić je raspisala natječaj za uređenje dječjih igrališta ili sportskih terena u lokalnim upravama. Naša osnovna škola, želim tu pohvaliti ravnateljicu koja se javila – ističe. Ravnateljica je u prijavi dala dobro obrazloženje vezano za situaciju u kojoj se grad Grubišno Polje nalazi od Domovinskog rata pa do danas, ističe načelnik. Zbog toga im je Zaklada odobrila određeni iznos novca.

– Zaklada im je odobrila oko 400 tisuća kuna novca za uređenje dva sportska terena, oni su asfaltirani, prošli tjedan su izvučene crte, sad još treba postaviti ograde – navodi Mađeruh. Dodaje kako je to još jedna dodatna investicija za mlade na području grada.

– Naša strategija je da zadržimo mlade ovdje, a možemo ih zadržati samo tako da im pružimo potrebne sadržaje, uz otvaranje novih radnih mjesta – zaključio je gradonačelnik.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!