Općina želi da se i stariji mještani rekreiraju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Općina Rovišće brine o svojim najmlađim i najstarijim stanovnicima, a jako su im važni i njihovi sportaši i rekreativci. Ovog ljeta tamo se igraju nogomet i šah, no želi se potaknuti i druge sportske aktivnosti. Načelnik Slavko Prišćan ističe kako je održan i tradicionalni malonogometni turnir Kukal-Petrić.

– Kad govorimo konkretno i o turniru Kukal-Petrić, onda moramo spomenuti da je po prvi puta taj turnir održan jednim dijelom i pod rasvjetom – naglašava. Naime, igralište u Rovišću sada je osvijetljeno pa sportaši imaju bolje uvjete za trening. Prišćan najavljuje da će poticati sportske aktivnosti ne samo kod mladih, nego i kod starijih.

– Naravno da ćemo voditi brigu i o rekreaciji te mogućnosti bavljenja sportom starijih, posebno žena. Ni to nećemo zaboraviti i nadam se da će se smanjenjem ove teške covid situacije i naše članice Udruge žena i svih ostalih aktivirati u našim dvoranama – kaže. Načelnika posebno veseli što se mještani nastavljaju baviti sportom i tijekom ljeta. Osim turnira, ističe da je u Rovišću održana i ljetna škola šaha.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!