Najesen kreće postavljanje LED rasvjete u cijeloj općini

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – U Velikom Grđevcu nedavno je završena mrtvačnica u naselju Donja Kovačica, a jedini posao koji je još oko tog projekta ostao je uređenje okoliša. Pred samim završetkom su i pješačke staze u Ulici Matije Gupca i Hrvatskih branitelja. Zadovoljan odrađenim je načelnik Tomislav Pavlečić.

– Zadovoljan sam jer je sve ono što smo zacrtali i što smo planirali dovršeno. Krećemo u neke nove projekte, imamo dosta planova – navodi. Iako je načelnik tajnovit oko planiranih projekata i ne želi sve otkrivati prije nego budu poznati troškovi, neke zamisli ipak otkriva.

– Možda jedan mali detalj: završili smo javnu nabavu za izmjenu javne rasvjete na području cijele općine, osim u tri mjesta gdje je LED javna rasvjeta već postavljena. U ostatku općine s izmjenom rasvjete krenut ćemo u jesenskom terminu. Nova rasvjeta bit će štedljiva – naglašava. Uz novu LED rasvjetu na području cijelog Velikog Grđevca, radit će se oko vatrogasnog doma te pročistača. Jedno je sigurno – sve planirano je za dobrobit svih mještana.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!