Općina zadovoljna kvalitetom i kvantitetom obnovljenih društvenih domova

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Velik dio društvenih domova na području općine Rovišće je saniran ili preuređen. No, svoje ljepše ruho još treba dom u Podgorcima u kojemu se trenutačno zbog obnove rovišćanske škole, odvija i dio nastave.

– Još moramo riješiti društveni dom u Podgorcima jer se kat tog doma koristi za održavanje nastave od prvog do četvrtog razreda. Nastava nažalost nije u adekvatnom prostoru i nema adekvatne uvjete. Mislim da ćemo stoga svakako sa Županijom morati pronaći rješenje kako bi učenici bili smješteni u prostor koji odgovara kriterijima – kaže načelnik Prišćan. U društvenom domu u Podgorcima promijenjen je pod, no budući da se sada tamo nalaze djeca, ta obnova nije dovoljno dobra. Potrebno je provesti još niz radova kako bi nastava bila adekvatna – dodaje.

Što se tiče ostalih društvenih domova, u Općini su zadovoljni, navodi načelnik. – Zadnji uređeni dom bio je u Gornjem Rovišću gdje je postavljena fasada i uređena unutrašnjost doma. Kod društvenog doma u Kovačevcu smo proširili parking. Sve u svemu, svi su domovi uređeni. Možda bi još bilo dobro ponovno urediti dom u samom središtu općine – zaključuje Prišćan.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!