Oko 200 biciklista okupilo se na 1. Jesenskoj biciklijadi iz Bjelovara do V. Trojstva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Poznato je da se prvi se uvijek pamte pa će tako današnja 1. Jesenska biciklijada iz Bjelovara do Velikog Trojstva itekako biti zapamćena. U 10 sati ispred Gradskog muzeja Bjelovar oko 200-ak biciklista okupilo se na biciklijadi organiziranoj u sklopu 4. Jeseni na Bilogori u Velikom Trojstvu na prostoru Etno okućnice. Podsjetimo, organizira je Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar, u suradnji s Gradom Bjelovarom, Općinom Veliko Trojstvo, OPG-om Bačak, Udrugom „Romska kuća“ te Udrugom „Bilogorski turistički put“.

Uz brojne izlagače poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina, očekuje se bogat zabavni program. U sklopu manifestacije održava se i 6. Biloklik – Bilogorski fotografski susreti.

– Konačno smo se okupili u jednom opuštenom izdanju jer pred nama je jedan poseban sportski vikend. Okupilo se oko 200 Bjelovarčana na put dug oko deset kilometara. Pozivam sve da dođu i uživaju u Velikom Trojstvu gdje nas očekuje preko 30 domaćih poljoprivrednih gospodarstava. Kako je vikend, slobodno možemo reći da svi dođu i na hladnu pivicu koje će isto biti – rekao je dogradonačelnik Bjelovara Igor Brajdić, ujedno sudionik biciklijade.Igor Brajdi

Zavidan broj nas je, čak i iznad mojih očekivanja, poručio je sa starta biciklijade Senad Begić iz Biciklističkog kluba Gema. – Nadam se da će sve biti u redu. Naš klub je zadužen za sigurnost te da sve prođe u redu. Očekujemo da će ova biciklijada postati tradicija – zaključio je.

U 11 sati u Velikom Trojstvu na prostoru Etno okućnice počinje i svečanost otvorenja Jeseni na Bilogori. Obratit će se direktorica Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar Ana Kelek, načelnik općine Veliko Trojstvo Marko Kutanjac. Manifestaciju otvara župan Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!