Komunalna infrastruktura jedan od prioritetnijih poslova Općine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Kada je riječ o komunalnoj infrastrukturu, Komunalac Rovišće ima pune ruke posla. Između ostalog, trenutno se tako radi na uređenju starog dijela vrtića koji nema sve adekvatne uvjete za rad, kaže načelnik Slavko Prišćan.

– Kada smo zavirili detaljnije u sam objekt dječjeg vrtića, vidjeli smo da se radi o problematičnom stanju. Povukli smo određeni dio sredstava iz Ministarstva, no veliki dio ćemo morati uložiti sami jer mijenjali smo podove i jedan dio zidova s obzirom na to da se radi o montažnoj zgradi – rekao je Prišćan.

Uz to, Općina Rovišće odnosno njihov Komunalac bavi se zacijeljenjem putnih jaraka i uređenjem nogostupa. – U Rovišću smo u pravcu Kraljevca riješili jedan dio nogostupa koji je spreman za asfaltiranje. Isto tako, preko 400 metara smo već nogostupa asfaltirali u Podgorcima, a nastavljamo i dalje – dodaje načelnik.

U sklopu radova na nogostupu rješava se i odvodnja. – Jedan dio odvodnje pripremljen je za dio nogostupa koji je riješen u Žabjaku. Promptno riješavamo sve ono s čime se susrećemo i mi i naši mještani – kaže Prišćan dodajući da mještani zovu na svakodnevnoj bazi, no svima se u ško kraćem roku nastoji pomoći na što bolji način. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!