Osigurana su dva stana za liječnika i stomatologa

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – Kako bi liječnike privukla da dođu i da ostanu raditi kod njih, Končanica im je osigurala dva općinska stana. Trenutno se niti jedan ne koristi, pa su jedan koji nije potreban iznajmili kako ne bi stajao prazan, a drugi će preurediti kako bi bio poželjniji.

-Naša doktorica koja ga je prije koristila je otišla u mirovinu i odselila u Daruvar i sada idemo u renoviranje tog stana tako da danas-sutra ako se pojavi mogućnost da nam dođe mladi liječnik ili liječnica, a ima potrebu za stanovanjem da ima stan – navodi načelnik Zlatko Bakunić.

Drugi stan koji je namijenjen stomatologu nije potreban jer ga stomatolog koji radi u Končanici ne treba, ali ako se to promijeni imat će ga na raspolaganju.

-Imamo mladog zubara koji je došao iz Zagreba i ovdje radi. Zadovoljan je sredinom, a i mi smo s njim jako zadovoljni. Otišao je stanovati u Daruvar i ovdje mu ne treba stan, ali da se hoće tu doseliti mi ćemo mu osigurati stan. On je izvrstan mlad čovjek i nadam se da će ostati još dugo, dugo – ne krije zadovoljstvo Bakunić.

Nadaju se u Končanici da će im doći i liječnik ili liječnica obiteljske medicine jer sada im dolazi liječnica koja je u mirovini, a koja stoga radi četiri sata.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!