Akciji cijepljenja u Križevcima odazvalo se 506 građana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – U KKŽ potvrđeno 87 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Trenutno su aktivna 1132 slučaja. Ozdravila je 231 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 65 pacijenata, od kojih je njih 12 na respiratoru. U OB Koprivnica preminule su četiri osobe (1937., 1941., 1943. i 1953. godište) s pozitivitetom na koronavirus koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge pridružene bolesti, a jedna od njih je bila cijepljena.

Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 337 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus. Od početka pojave koronavirusa na području županije bolest je potvrđena kod 12955 osoba.

Jučer je u Križevcima provedena akcija cijepljenja protiv bolesti COVID-19 kojoj se odazvalo ukupno 506 građana, koji su primili prvu, drugu i treću dozu cjepiva. Akcije se nastavljaju tijekom ovog tjedna, prema organiziranom rasporedu.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!