U KKŽ se nastavljaju akcije cijepljenja bez najave, opet velik broj novozaraženih

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 195 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Trenutno su aktivna 1574 slučaja bolesti. 26 osoba je ozdravilo, a na bolničkom se liječenju nalazi 69 pacijenata, od kojih je 17 na respiratoru. U Općoj bolnici Koprivnica preminule su tri osobe s pozitivitetom na koronavirus, a koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge pridružene bolesti. Dvije od njih nisu bile cijepljene.

U školama na području županije pozitivno je 111 učenika, a u samoizolaciji je njih 387. Pozitivno je i 36 nastavnika, a u samoizolaciji je njih 19. Što se tiče nenastavnog osoblja, 13 ih je pozitivno, a sedmero je u samoizolaciji. U samoizolaciji su i četiri razreda.

Jučer je u Koprivnici provedena akcija cijepljenja kojoj se odazvalo 544 građana koji su primili prvu, drugu i treću dozu cjepiva.

Sutra, u petak, 26. studenog u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima od 14 do 18 sati bit će organiziran punkt za cijepljenje na kojem su građanima dostupna sva cjepiva: Comirnaty (Pfizer), Moderna, Janssen (Johnson). Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, a potrebno je donijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu. Kod dolaska na cijepljenje drugom i trećom dozom cjepiva, potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prethodnih doza cjepiva.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!