Božićna groznica će i ovog puta zatresti Čazmu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Središte božićnog duha u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji je Čazma. To može u prvom redu zahvaliti Salajevima, ali i Grad nastoji pratiti taj tempo.

-Uredit ćemo gradske javne površine na “salajevski” način. Kićenje je započelo tako da će naši parkovi isto zablistati u stilu Božićne priče Salaja – otkriva gradonačelnik Dinko Pirak.

Ljubitelje elegantnog zimskog sporta razveselit će informacija da će u Čazmi i ove zime na trgu biti postavljeno klizalište.

-Radi se o 300 kvadrata zaleđenog prostora što najviše veseli naše najmlađe. Vrijednost toga je 160 tisuća kuna, a ono što je jako važno je da će svakog vikenda u organizaciji naše turističke zajednice biti prigodan program – ističe Pirak.

Samo klizališe će biti otvoreno od trećeg prosinca do devetog siječnja, a uz to i uređenje grada bit će se teško othrvati blagdanskom raspoloženju.

-To veseli naše mlade, veseli i nas starije tako da će u Čazmi biti lijepo unatoč ovoj epidemiji koja je oko nas, ali eto tračak nečeg lijepog – kaže Pirak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!