Danas cijepljenje bez najave u Koprivnici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježena su 182 nova slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivan 1051 slučaj. 32 osobe su ozdravile. Na bolničkom liječenju nalazi se 79 pacijenata, od kojih je 11 na respiratoru. U Općoj bolnici Koprivnica preminulo je troje pacijenata s pozitivitetom na koronavirus, a dvoje nije bilo cijepljeno.

U školama na području županije 80 je pozitivnih učenika, a u samoizolaciji ih se nalazi 206. Pozitivno je i 11 nastavnika, a šestero ih je u izolaciji. Što se tiče nenastavnog osoblja, četvero je pozitivno, a troje u samoizolaciji. U samoizolaciji je i jedan razred.

Jučer je u Đurđevcu provedena akcija cijepljenja kojoj se odazvalo 533 građana koji su primili prvu, drugu, odnosno treću dozu cjepiva.

Danas je na rasporedu nova akcija u dvorani Srednje škole Koprivnica od 14 do 18 sati, a građanima su na raspolaganju cjepiva Comirnaty (Pfizer), Moderna i Janssen (Johnson). Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, no obavezno se treba ponijeti osobna i zdravstvena iskaznica. Kod dolaska na drugu i treću dozu cijepljenja potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prethodnih doza cjepiva.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!