U Velikom Grđevcu su odradili ‘zacrtane’ projekte

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Kraj godine uvijek je vrijeme za svojevrstan pogled u retrovizor, a kada pogledaju unatrag u Velikom Grđevcu mogu biti zadovoljni jer je 2021. za njih bila godina uspješnog provođenja projekata. Dovršena je tako tri milijuna i 400 tisuća kuna vrijedna gradnja sportskog objekta koji će najviše služiti NK Gordowi.

-Objekt sadrži svlačionice, tribine za gledatelje, a ima i multifunkcionalnu dvoranu koju mogu koristiti za razne potrebe – kaže načelnik Tomislav Pavlečić.

Za službeno otvorenje će pričekati ljepše vrijeme kada će organizirati utakmicu s nekim poznatim nogometnim klubom, najavljuje Pavlečić. Dovršena je i 600 tisuća kuna vrijedna mrtvačnica u Donjoj Kovačici, a mislilo se i na sigurnost u prometu.

-U Velikom Grđevcu smo izgradili pješačke staze u dvije ulice, Ulici hrvatskih branitelja i Ulici Matije Gupca, a to je nekih 1.200 metara ukupne dužine. U tome smo ostvarili pomoć Ministarstva regionalnog razvoja i Ministarstva graditeljstva – navodi velikogrđevački načelnik.

U Maloj poduzetničkoj zoni Sajmište je pak asfaltirano 200 metara ceste.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!