Na području Koprivnice nastavlja se akcija cijepljenja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 175 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 840 slučaja.

Ozdravilo je 70 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 65 pacijenata, od kojih je 20 na respiratoru. U OB Koprivnica preminule su tri osobe (1942, 1943.. i 1950. godište) s pozitivitetom na koronavirus koje su u kliničkoj anamnezi imale druge pridružene bolesti, a dvije nisu bile cijepljene protiv koronavirusa.

Jučer je u Đurđevcu provedena akcija cijepljenja protiv bolesti Covid-19 kojoj se odazvalo ukupno 743 građana, koji su primili prvu, drugu i treću dozu cjepiva.

Podsjetimo, danas je na rasporedu akcija cijepljenja protiv koronavirusa za područje Koprivnice, a održat će se u dvorani Srednje škole od 14 do 18 sati. Građanima su na raspolaganju cjepiva Comirnaty (Pfizer), Moderna i Janssen (Johnson). Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, a potrebno je obavezno donijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu. Kod dolaska na drugu i treću dozu cijepljenja, potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prethodnih doza cjepiva.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!