Proračun općine Rovišće pet milijuna kuna ‘jači’ od lanjskog

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Rovišće, održanoj u utorak 28. prosinca, jednoglasno je usvojen proračun za 2022. godinu u iznosu 25.088.000 kn zajedno s programima javnih potreba za narednu godinu. Usvojene su i posljednje izmjene i dopune proračuna za 2021. s pripadajućim programima javnih potreba te proračun za 2021. godinu iznosi 19.741.750 kn. Osim ovih financijskih akata usvojen je i plan razvoja sustava civilne zaštite Općine Rovišće za 2022. godinu. Sve odluke na ovoj sjednici donesene su jednoglasno, priopćeno je iz ureda načelnika.

Načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan i predsjednik Općinskog vijeća Luka Markešić naveli su planove i aktivnosti odnosno projekte koji će se u budućnosti provoditi.

Od vijećnika očekuju timski rad kao što je bio do sada, dobru komunikaciju s mještanima kako bi se sto kvalitetnije odrađivao posao i rješavali problemi s kojima se mještani susreću. ˝Blagdanski dani su vrijeme nade, vjere i optimizma te želimo s takvim osjećajem i dobrom voljom započeti novu godinu i nastaviti s razvitkom naše općine, stvaranjem kvalitetnog i ugodnog mjesta za življenje i budućnost mladih˝, naglasio je općinski načelnik Slavko Prišćan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!