Osim vrtića, u Štefanju žele izgraditi i kanalizaciju te nogostupe

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠTEFANJE – Premda nije dugo na čelu općine Štefanje, načelnik Silvestar Štefović ima jasne ciljeve koje želi ostvariti u svom mandatu. Otkrio je koji su to najvažniji projekti koji će se u Štefanju pokrenuti ove godine.

– Najvažniji prioritet uz vrtić je svakako izgradnja kanalizacije i nogostupa kroz naša najveća naselja, a to su Štefanje, Narta i Laminac – naglašava Štefović. Kako bi se potonji projekt čim prije ostvario, Općina je već pokrenula suradnju s Hrvatskim cestama i Hrvatskim vodama.

– U suradnji ćemo izgraditi nogostup i kanalizaciju kroz ta naša naselja. Idemo sada prvo u Štefanje s obzirom da je riječ o centralnom naselju. Mi smo osigurali novac za financiranje projektne dokumentacije, a onda smo potpisali sporazum s Hrvatskim cestama i Hrvatskim vodama da oni preuzmu obvezu sufinanciranja izgradnje te infrastrukture – navodi.

Budući da je riječ o velikom projektu, Štefović se nada da će do kraja njegova mandata sve ići po planu. Ističe kako je s obzirom na veličinu proračuna ostvarenje ovih ciljeva – realno.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!