Preminule tri osobe, Stožer civilne zaštite KKŽ poziva građane na cijepljenje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđen je 231 novi slučaj zaraze koronavirusom. Trenutno je aktivno 880 slučajeva, a ozdravilo je 11 osoba. Na bolničkom liječenju nalazi se 47 pacijenata, od kojih je šestero na respiratoru. U Općoj bolnici Koprivnica preminule su tri osobe pozitivne na koronavirus koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge pridružene bolesti te nisu bile cijepljene protiv koronavirusa.

Danas se nastavlja akcija cijepljenja na punktu u Koprivnici u prostoru dvorane Srednje škole Koprivnica u terminu od 14 do 18 sati. Građanima su na raspolaganju cjepiva Comirnaty (Pfizer), Moderna i Janssen (Johnson). Na cijepljenje je potrebno donijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu, a kod dolaska na drugu i treću dozu cjepiva i potvrdu o primitku prethodnih doza. Detaljan raspored i termini novih punktova dostupni su na web stranici Županijskog Zavoda za javno zdravstvo.

Iz Stožera civilne zaštite KKŽ podsjećaju građane da su na snazi nove preporuke o prioritetima za testiranje na SARS CoV-2, postupanju s kontaktima, završetku izolacije i karantene HZJZ-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!