Novi proračun je realan, a po potrebi će se ići u izmjene i dopune

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Nedavno je izglasan proračun općine Velika Pisanica. Koliko će novca imati na raspolaganju u 2022. godini, zna načelnik Fredi Pali.

– Proračun je formiran u iznosu od nepunih devet milijuna kuna. On je baziran stvarno na realnim troškovima, nismo išli na napuhavanje proračuna i na one projekte koje možda i planiramo, a ne vidimo da će proći. Ako prođu, napravit ćemo izmjene i dopune proračuna i uvrstiti ih u njega – ističe.

Svi projekti i investicije predviđeni za ovu godinu našli su svoje mjesto u općinskom proračunu, a načelnik se nada da će izvorni prihodi ostati na razini prošlogodišnjih. Jedan od projekata kojima će se baviti u narednom razdoblju je i izgradnja školsko-sportske dvorane.

– Dio tog projekta koji je vezan uz dvoranu je ovih dana i završen. Riječ je o parkiralištu koje je vezano uz naš Centar udruga, odnosno uz školsko-sportsku dvoranu koji obuhvaća dio općinske investicije. Županija tu radi završetak tog projekta – kaže. Načelnik predviđa da će taj projekt biti dovršen do sredine ove godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!