Na red će doći kanalizacija, društveni domovi, streljana..

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

SIRAČ – Nema predaha i odmora u Siraču. Završena su rekonstrukcija Zvonimirove ulice i arhiva i vijećnice, potpisan ugovor za rekonstrukciju pješačkih staza u Kipu, ovog će se mjeseca raspisati i nabava za uređenje staza na groblju u Siraču i za energetsku obnovu vatrogasnog doma u Siraču, a to je tek dio onoga što se ove godine planira raditi.

-Ići ćemo na uređenje staza oko Hrvatskog doma u Siraču, kuhinje i wc-a u tom domu, imamo za dovršiti još jednu fazu društvenog doma u Kipu, planiramo i ući u izgradnju civilne streljane – navodi planove načelnik Igor Supan.

Na red će doći i društveni domovi u Miljanovcu i Pakranima, a nastojat će se i napokon dovršiti prije deset godina započeta kanalizacija kao i vodovod. O tome se, kaže Supan, razgovaralo i s Darkomom i s Hrvatskim vodama.

-Vodovod i kanalizacija nisu naša investicija, mi smo tu da ‘vučemo’ za rukav i dosađujemo što više da se to napravi i tu ne mogu reći da će biti sigurno ove godine jer to ne ovisi samo o nama – napominje Supan.

No, iz općine neće prestati vući za rukav kako bi ta infrastruktura bila završena. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!