Ove godine žele riješiti vodovod i SRC Narta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠTEFANJE – S velikim planovima su u ovu godinu ušli u Štefanju gdje nema laganog zagrijavanja prije nego zasuču rukave. Javit će se na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja za sufinanciranje projektne dokumentacije.

-Tu vidimo priliku da se javimo na taj natječaj kako bi osigurali sredstva za projektiranje nogostupa i kanalizacije kroz naša naselja. Osigurali smo dio novca u proračunu, ali ovo je prilika da povučemo novac iz EU fondova – kaže načelnik Silvestar Štefović.

Na natječaj Ministarstva sporta će kandidirati drugu fazu Sportsko-rekreacijskog centra u Narti za koji se nadaju da će ove godine biti dovršen, a plan je i ove godine dovršiti započeti vodovod kroz općinska naselja.

-Šušnjara je skoro gotova, imamo još naselje Ive, onda nam slijedi Blatnica i time ćemo sva naselja pokriti vodovodnom mrežom. To je za nas kao malu općinu s devet naselja velika stvar da zatvorimo i tu priču. U prvih šest mjeseci očekujemo početak radova u Blatnici, a u prva tri završetak u radova u naseljima Blatnica i Ive – kaže Štefović.

Nakon toga se u općini mogu koncentrirati na druge projekte.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!