Grad Daruvar potiče stambeno zbrinjavanje, provjerite zadovoljavate li uvjete

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Daruvar objavio je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za poticanje stambenog zbrinjavanja mladih obitelji na području Grada Daruvara u 2022. godini u okviru mjera koje su propisane Programom poticanja stambenog zbrinjavanja mladih na području Grada Daruvara.

Programom poticanja stambenog zbrinjavanja mladih obitelji na području Grada Daruvara predviđene su 4 mjere:

MJERA 1: Stambeno zbrinjavanje mladih obitelji poticajima za kupnju građevinskog zemljišta na području Grada Daruvara

MJERA 2: Stambeno zbrinjavanje mladih obitelji poticajima za izgradnju kuće na području Grada Daruvara

MJERA 3: Stambeno zbrinjavanje mladih obitelji poticajima za kupnju stambenog objekta (kuće/stana) na području Grada Daruvara

MJERA 4: Stambeno zbrinjavanje mladih obitelji poticajima za rekonstrukciju stambenog objekta (kuće/stana) na području Grada Daruvara.

Korisnici mjera po ovom Programu su mlade obitelji u kojima bračni odnosno izvanbračni supružnici imaju prebivalište na području Grada Daruvara i koji na dan 01. siječnja 2022. g. nisu navršili 40 godina života, a stambeno pitanje rješavaju stjecanjem prava vlasništva nad nekretninama po prvi put ili uređuju prvu i jedinu nekretninu u svom vlasništvu.

Kao prihvatljiv trošak za ovaj Javni poziv, smatraju se troškovi nastali nakon 01. siječnja 2022. godine uz ostale uvjete utvrđene Javnim pozivom.

Prijave za korištenje sredstava po Javnom pozivu podnose do 01. prosinca 2022. godine odnosno do iskorištenja sredstava za ovu proračunsku godinu, s tim da će se razmatranje prijava i odobravanje sredstava za primljene prijave provoditi u tri kruga tijekom 2022. godine.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za poticanje stambenog zbrinjavanja mladih obitelji na području Grada Daruvara u 2022. godini biti će objavljen na Oglasnoj ploči Grada Daruvara i web stranici Grada https://daruvar.hr/.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!