Intenzivno se radi na uređenju općine, mještani pozvani da slobodno ukažu na problem

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠANDROVAC – Dolaskom lijepog vremena život se budi i sve buja. No, osim proljetnog cvijeća buja i trava i raslinje koje zakrčuje brojne putne jarke i poljske putove. Gradske i Općinske vlasti stoga redovito moraju uređivati svoja naselja kako trava ne bi preuzela kontrolu. Na tome intenzivno rade i u općini Šandrovac.

– Već intenzivno radimo na uređenju putnih jaraka. Zima nam je bila kakva je, dosta loša s malo oborina, što mogu reći i kao agronom. To nam je dalo priliku da uređujemo putne jarke i poljske putove. Iskopana je većina putnih jaraka na našim prometnicama ili poljskim putovima. Dolaskom ljepšeg vremena, krenulo se i intenzivnije raditi – kaže načelnik Dario Halauš.

Nisu sanirani samo putni jarci i poljski putovi.

– Očistili smo dosta i zaraslih sipova koje kakvim drvenastim kulturama, korovom i slično. Radilo se na svim frontama kako bi naši putovi bili što prohodniji i čišći – rekao je Halauš.

Načelnik poziva mještane da se jave Općini ako žele i sami ukazati na travu koja neprestano raste i nema milosti. Tako će zajedničkim snagama Općina i Šandrovčani doprinijeti što ljepšem izgledu svog mjesta.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!