[FOTO] Načelnika posjetili školarci! Bilo je zanimljivih pitanja, puno smijeha i slatkiša

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Jučer su Općinu Rovišće posjetili učenici 3. razreda Osnovne škole Rovišće u pratnji svoje učiteljice Renate Koprivnjak. Učenike je dočekao načelnik Slavko Prišćan, upoznao ih je sa svojim suradnicima te proveo kroz prostorije u Općini. Nakon što ih je kroz zanimljivu prezentaciju upoznao s radom i ulogom Općine, sa svojim odgovornostima i obvezama, uslijedila su zanimljive ideje i pitanja.

Od pitanja ˝Je li teško biti načelnik?˝, ˝Koliko dugo je potrebno da se izgradi vrtić?˝ , do ideja za školu slikanja odnosno likovnu radionicu, za izgradnju gaming centra, slastičarne… Kroz razgovor s učenicima, načelnik nije krio oduševljenje njihovim idejama, znanjem i njihovom informiranošću o svemu što se događa oko nas. Otkrili su nam da su puno toga o životu u zajednici i o općini naučili iz Prirode i društva za što je zaslužna njihova marljiva učiteljica Renata koju obožavaju.

Načelnika su iznenadili poklonima, predivnim crtežima, ali i pismima koja su kako oni kažu tajna, odnosno samo za njega. Susret s učenicima završio je uz puno smijeha i slatkiša. Općinski načelnik zaželio im je puno znanja i sreće u školi te im uputio poziv da nas posjete opet, ali i obećao da će on posjetiti njih.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!