Rasvjeta u Maglenči Općinu je koštala manje nego je bilo predviđeno

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Modernizaciju javne rasvjete dočekalo je naselje Maglenča u sklopu općine Veliko Trojstvo. Više o tome zna pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Dražen Juranić.

– Općinsko vijeće je u proračunu osiguralo sredstva za tu namjenu. Proveden je postupak nabave, imamo najpovoljnijeg izvođača s kojim je načelnik potpisao ugovor. Inače, radi se o stotinjak rasvjetnih mjesta koja više ne udovoljavaju standardima i njih ćemo zamijeniti modernim, s LED tehnologijom – otkriva.

LED tehnologija Općini će uštedjeti nešto novca za električnu energiju, a prometnica uz koju će nova rasvjeta biti postavljena bit će bolje osvijetljena. Juranić otkriva i koliko bi sve trebalo koštati.

– Sve zajedno mi smo osigurali 200 tisuća kuna u proračunu, no bilo je više ponuditelja i vjerujem da smo postigli najbolju cijenu koja je u ovom trenutku moguća. Zajedno s nadzorom i svim troškovima je to otprilike 170 tisuća kuna trošak za proračun Općine – ističe. Budući da je Općina osigurala ukupno 200 tisuća kuna za projekt, preostalih 30 tisuća moći će prenamijeniti za neki drugi projekt.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!