Svi se nadaju novoj fazi programa, ali i mogućnosti dvogodišnjeg zaposlenja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

SIRAČ – Nedavno je u Siraču završila druga faza projekta Zaželi, a načelnik Igor Supan nada se da to nije kraj cjelokupnog projekta.

– Nažalost, treća faza još nije raspisana, ali u najavi je da bi se to uskoro moglo dogoditi. Mi ćemo i dalje ići na zapošljavanje 25 žena i mislim da će i dalje biti uvjet da svaka od njih mora brinuti za minimalno šest korisnika, tako da će u projekt ponovno biti uvršteno 150 korisnika – otkriva.

Skorom početku nove faze projekta Zaželi nadaju se svi – žene koje imaju prilike za zaposlenje, krajnji korisnici, ali i Općina.

– Mislim da bi svim lokalnim jedinicama i svima koji provode te programe jako puno značilo da taj program bude minimalno na dvije godine. I ženama koje rade bi sigurno bilo ljepše da znaju da sigurno imaju posao dvije godine – naglašava.

Dodatna je vrijednost ovoga projekta što žene prolaze kroz edukacije koje im kasnije mogu pomoći pri traženju novog posla, a Supan kao benefit naglašava i to da su u proteklom razdoblju dvije žene otišle u mirovinu kao zaposlene osobe.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!