Nije se slavilo, ali se zato od prošlog rođendana svašta radilo i planiralo!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – Proteklog vikenda Općina Dežanovac proslavila je svoj 29. rođendan, no riječ proslava nije se provela u svom pravom značenju. Uz epidemiološke mjere koje su još vladale za vrijeme organizacije Općinskog rođendana, skromnom obilježavanju pridonijeli su i blagdanski dani jer svoj dan, Dežanovac je imao točno na Veliku subotu.

– Ove godine je Dan općine pao na Veliku subotu pa je bilo malo nezgodno jer svi vijećnici koji su trebali sudjelovati na obilježavanju, imaju privatnih obiteljskih obveza. Ove godine zato nije bilo nikakvih velikih proslava – kaže pročelnica Ljubica Saratlija.

Nije bilo u Dežanovcu proslave, no važnih realiziranih i planiranih projekata itekako je bilo.

– Prošla godina bila je naporna i radna, ali se dosta i napravilo. Između ostalog, dovršena je izgradnja dječjeg vrtića na koji se čekalo gotovo 30 godina. Adaptirane su tri mrtvačnice te je asfaltiran jedan prilazni put do groblja. Adaptirana su dva društvena doma, u Dežanovcu i Kreštelovcu, a u tijeku je i izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju doma u Kreštelovcu u dom za starije osobe – dodaje.

Općina će nadoknaditi izostanak proslave sljedeće godine kada se slavi okruglih 30 godina.  

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!