Bogat program za Dane općine! Prva na redu sjajna kazališta predstava, potpuno besplatna!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE Povodom obilježavanja svog dana, Općina Rovišće organizira zanimljiv i bogat program za sve uzraste.  Proslava 29. dana Općine Rovišće započinje u utorak 26. travnja u 19 sati kazališnom predstavom Dimnjačar u Kulturnom centru Rovišće, a ulaz je besplatan. Dimnjačar je kultna  komedija i najizvođenija  hrvatska predstava  s više od 1320 izvedbi u kojoj su uz glumca Ljubomira Kerekeša dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom malog čovjeka koji lako uspostavlja komunikaciju s publikom.  

Svečano obilježavanje Dana Općine Rovišće bit će u srijedu 27. travnja upriličeno Svetom misom, polaganjem vijenaca poginulim hrvatskim braniteljima te svečanom sjednicom.

Petak 29. travnja je rezerviran za one najmlađe te će Dječji vrtić Palčica biti otvoren za sve mještane, gdje će njegovi mali polaznici u potpuno rekonstruiranom dječjem vrtiću pripremiti izložbu svojih radova i ostale sadržaje.

U petak, u popodnevnim satima u Predavcu se održava nogometni susret u malom nogometu između PU Bjelovarsko-bilogorske, svećenika naše Biskupije i dužnosnika BBŽ gdje se očekuje i podrška publike.

U nedjelju, prvog svibnja očekuje se velik odaziv na biciklijadi gdje će članovi Taekwondoa kluba Fox sa sudionicima biciklijade iz Bjelovara krenuti prema Rovišću. Od 10 sati slijedi nastavak kroz općinu Rovišće. Na vožnju laganim tempom pozivamo sve, od najmlađih i najstarijih te će se izbjeći glavne prometnice. Nakon biciklijade očekuje se zasluženi prvosvibanjski grah uz mnogo zanimljivih sportskih sadržaja, od šahovskog turnira, igri za sve uzraste, od povlačenja užeta, bacanje kamena, viseće kuglane… Program je organiziran na način da svatko od mještana, a i šire pronađe nešto za sebe, da se svi dobro zabave i uživaju u druženju, ali i da svi mogu sudjelovati u aktivnostima.


 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!