Nastavlja se uređenje mjesnog doma u Ladislavu, na redu velika sala

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HERCEGOVAC – Krenulo je novo uređenje mjesnog doma u Ladislavu u općini Hercegovac. Vrijednost projekta je nešto manja od pola milijuna kuna, od čega je 170 tisuća osigurano od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije dok će ostatak iznosa biti financiran općinskim sredstvima.

– Ovoga puta će se urediti unutrašnjost velike sale. Napravit će se nova pozornica te novi hidroizolirani i toplinsko izolirani pod. Također se skida stara žbuka koja je bila osjetljiva na vlagu, a izolirat će se zidovi s injektiranjem specijalnog sredststva te novom vodonepropusnom žbukom – kaže načelnik Boro Bašljan.

Postavit će se i nešto novih strujnih izolacija, ali i dvije klime. Otkriva načelnik što se sve kroz godine napravilo na domu u Ladislavu.

– U posljednjih sedam do osam godina mi smo u domu u Ladislavu uredili novo krovište i strop. Dakle, prvo smo morali krenuti od “kape” koja je bila u jako lošem stanju, ništa drugo se prije toga nije moglo raditi. Sređen je i sanitarni čvor te kuhinja – dodaje.

Nakon faze koja je nedavno započela, još samo ostaje vanjsko uređenje. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!