Uskoro počinje završna faza uređenja doma u Daruvarskom Brestovcu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – Končanica je krenula u finalnu, šestu fazu uređenja društvenog doma u Daruvarskom Brestovcu, onu uređenja okoliša.

-Izgradnja staze oko doma, postavljanje rasvjete i postavljanje dječjeg igrališta u prostoru iza doma što je također predviđeno projektom – navodi načelnik Zlatko Bakunić.

Radovi su to od 350 tisuća kuna pri čemu je Općina od Ministarstva regionalnog razvoja povukla 180 tisuća dok će ostatak isfinancirati sama pri čemu bi se izvođač radova trebao znati sutra. Društveni dom u Daruvarskom Brestovcu će time biti potpuno obnovljen, preostaje jedino nabava opreme za unutrašnjost za što treba utvrditi model financiranja.

-Očekivali smo da ćemo prodati plinsku mrežu jer je o tome bilo razgovora s tvrtkom HEP Plin Osijek, ali je sve stalo zbog rata u Ukrajini, ali i zbog toga što oni uskoro moraju izabrati novu ili potvrditi staru upravu tako da je trenutno sve stalo – kaže Bakunić.

Ne uspiju li prodati plinsku mrežu Končanica će opremanje platiti iz proračuna kako bi dom sljedeće godine mogao biti stavljen u funkciju. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!