Općina je dobila gotovo sedam milijuna kuna za realizaciju važnog projekta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Premijer Plenković načelniku Velikog Trojstva Marku Kutanjcu uručio je ugovor za projekt rekonstrukcije i opremanja Kulturnog centra. Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Dražen Juranić otkriva više detalja.

– Radi se o našem društvenom domu, o objektu koji se nalazi u samom centru Velikog Trojstva, a koji će ovim projektom, odnosno njegovom realizacijom biti temeljito adaptiran, rekonstruiran, obnovljen i stavljen u funkciju – navodi.

U obnovljenom objektu moći će se održavati sva društvena događanja, udruge će ga moći koristiti za svoj rad, a moći će ga koristiti svi stanovnici općine. Velik je to i vrijedan projekt, napominje.

– To je europski projekt, financira se u stopostotnom intenzitetu. Imamo iskustvo već provedbe takvih projekata, to je hvalevrijedno i mi smo zahvalni na tim sredstvima. Radi se o nepunih sedam milijuna kuna – ističe. Pročelnik očekuje da će se kroz javnu nabavu uskoro pronaći kvalitetan izvođač radova. Izvođenje projekta procjenjuje se na oko 14 mjeseci.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!