Olimpijada, kartanje i izleti samo su neke od aktivnosti končaničkih umirovljenika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – Matica umirovljenika Općine Končanica u sklopu projekta Zlatna dob tijekom lipnja nastavlja s raznim aktivnostima za umirovljenike. Više o tome zna voditeljica projekta Vanja Podunavac.

– Od aktivnosti imaju ponedjeljkom i petkom društvene igre u prostorijama Matice gdje igraju pikado, kartaju te igraju šah, dok četvrtkom imaju zbor – navodi. Umirovljenici će za deset dana otputovati na izlet.

– 27. lipnja idemo na izlet u Kuću panonskog mora na Jankovac. Izlet je zasad popunjen, a ako se još netko prijavi ide u rezervu u slučaju da netko odustane – ističe.

Za istaknuti je i da će se 2. srpnja organizirati javna tribina te olimpijada za umirovljenike na kojima će, uz mještane Končanice, sudjelovati i oni iz Sirača i Dežanovca.

– Umirovljenici će se natjecati u pikadu, kartanju, stolnom nogometu i u visećoj kuglani. Imat će i javnu tribinu, dakle raspravu o položaju umirovljenika pripadnika nacionalnih manjina – otkriva voditeljica projekta.

Na aktivnostima Matice umirovljenika Končanica mogu sudjelovati umirovljenici s područja cijele Bjelovarsko-bilogorske županije koji imaju dokaz da primaju mirovinu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!