Završena cesta koja spaja dvije općine! Kilometri se smanjili za upola

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Završena je izgradnja nerazvrstane ceste Velika Pisanica – Gornja Kovačica u dužini od 1200 metara. Ukupna vrijednost projekta iznosi nešto više od 601 tisuće kuna, dio od 160 tisuća kuna sufinanciran je od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije temeljem uspješne prijave na raspisani Poziv za iskaz interesa za financiranje projekata prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice, 200 tisuća kuna osigurano je od strane Općine Veliki Grđevac temeljem potpisanog Sporazuma o partnerstvu u provedbi projekta, Hrvatske šume donirale su kamen u vrijednosti od 103 tisuće 928 kuna dok je preostali iznos Općina Velika Pisanica financira iz vlastitih proračunskih sredstava.

– Više se u Veliki Grđevac odnosno Grubišno Polje neće morati ići zaobilaznim putem. Znamo da je Velika Pisanica najduža općina pa se do tih relacija moralo voziti i do 12 kilometara. Sada će se taj put smanjiti za otprilike osam kilometara – rekao je načelnik Velike Pisanice Fredi Pali.

Novoizgrađena cesta služit će svima te skratiti mnoge puteve, te iz toga razloga vjerujemo da je to vrijedna investicija koja će biti potpuno iskorištena i služiti mnogim generacijama, navode u Općini Velika Pisanica. 

FOTO: Općina Velika Pisanica


PODIJELI S PRIJATELJIMA!