Dežanovački vrtić je u posljednjoj fazi pred otvaranje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – Jedan od najvažnijih projekata Dežanovca, dječji vrtić samo što nije priveden kraju. Vrtić je izgrađen i čeka kada će otvoriti vrata i primiti mališane. Preostao je jedino administrativni dio posla.

-Na sjednici vijeća se imenuje Upravno vijeće i toj javnoj ustanovi daje pravo na upravljanje i daje se suglasnost na Statut i Pravilnik o unutarnjem redu – kaže općinska pročelnica i privremena ravnateljica vrtića Ljubica Saratlija.

Veseli što je interes roditelja velik i to unatoč početnoj skepsi i negativnim komentarima koji su na općinsku adresu stizali kada se tek kretalo s gradnjom.

-Stizali su komentari u smislu ‘što će nam vrtić sada kada se puno ljudi iselilo, kada broj djece u školi opada, kada mladi odlaze’, ali otkako se vrtić sagradio interes ne jenjava i kako smo počeli predbilježavati upise netko nam se javi svakog tjedna – zadovoljna je Saratlija.

Za vrtić u Dežanovcu je tako predbilježeno 25-ero mališana koji bi u svoj vrtić trebali krenuti ove godine, u najboljem slučaju za mjesec dana.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!