Potpisan je ugovor za izgradnju mrtvačnice na groblju u Višnjevcu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Kišno vrijeme nije spriječilo Općinu Veliko Trojstvo da nastavi planirati projekte na svom području. Tako će se u mjestu Višnjevac graditi mrtvačnica za koju je danas potpisan i ugovor o javnoj nabavi. Ugovor je potpisan s izvođačem radova Grad-IM, obrt za graditeljstvo, vlasnika Ivana Markovića.

– Proveden je postupak nabave za izvođača radova, a općinski načelnik Marko Kutanjac potpisao je ugovor. Imamo pozitivne povratne informacije za izvođača radova tako da smo zadovoljni odabirom – rekao je pročelnik Dražen Juranić.

Zadovoljna je Općina jer Višnjevac će imati objekt koji će zadovoljavati potrebe mještana na mjesnom groblju. Radi se o projektu koji je prijavljen na mjeru lokalne akcijske grupe Sjeverna Bilogora koja je identična mjeri 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja.

– Očekujemo da ćemo za projekt biti sufinanciran s iznosom od 20 tisuća eura dok je ukupna cijena radova 620 tisuća kuna s PDV-om – dodaje Juranić.

Još jednim projektom koji nije baziran na središte Velikog Trojstva, Općina pokazuje da jednako brine o svim svojim naseljima. Radovi će započeti već sljedeći tjedan i biti završeni u roku 90 dana.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!