Klub ulaže u infrastrukturu, a želja je i biti u vrhu lige u kojoj se natječe

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠTEFANJE – NK Polet iz Narte se natječe u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. Njegove boje ove sezone brani 15-ak igrača dok sam klub trenutno ima 35 aktivnih članova. Onih koji ga podupiru i više, pa se na domaćim utakmicama okupi i sto navijača koji bodre svoj klub. I ne čudi onda da su ove sezone od pet domaćih utakmica u četiri upisali pobjede. Nakon loše prošle sezone u kojoj su taborili na dnu tablice, ove su si zadali rezultatski izazovniji cilj.

-Uprava je kao cilj postavila prvih pet mjesta od 14 klubova. Trenutno smo na šestom mjestu, ali nas od trećeg mjesta dijeli samo tri boda – kaže predsjednik Poleta Zoran Božičković.

Nadaju se da im ozlijede neće pomrsiti račune te da će cilj i ostvariti. Sama uprava kluba radi na poboljšanju uvjeta, kaže Božičković navodeći ono odrađeno od 2019. kada je preuzeo vodstvo Poleta.

-Za naš objekt nismo imali priključak električne energije tako da smo išli u veću investiciju priključka struje, a onda nas je Općina poduprla u daljnjem razvoju kluba tako da je napravljena LED rasvjeta na nogometnom igralištu. U ovoj ligi smo jedan od rijetkih klubova koji imaju uvjete za održavanje noćnih utakmica – ponosno ističe Božičković.

Uz pomoć sponzora su uredili prostore za igrače i suce, skladište, promijenili stolariji, postavili ogradu dok im je općina Štefanje kupila kosilicu. Suradnjom s općinom su zadovoljni, a sljedeći cilj je napraviti tribine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!