Ovog vikenda u Velikoj Trnovitici neće se slaviti samo Martinje! Općina pripremila bogat program

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – Tradicionalno, trodnevno obilježavanje Dana općine i župe svetog Martina bliži se u Velikoj Trnovitici. Na sami rođendan, sutra na Martinje održat će se svečana sjednica, a brojne goste, ali i domaćine, dočekat će načelnik Ivan Marković.

– Od 10 do 11 sati je doček gostiju. Od 11 do 12 je sveta misa u župnoj crkvi sv. Martina, a od 13 do 14 sati na rasporedu je svečana sjednica Općinskog vijeća. U 14 sati je domjenak – najavljuje načelnik.

Bogat program nastavlja se i za vikend, a nešto posebno u subotu čeka najmlađe stanovnike.

– U 18 sati djecu će razveseliti Magic Leon sa svojim mađioničarskim nastupom koji će se održati u mjesnom domu u Velikoj Trnovitici. Nadam se da će se djeca okupiti u što većem broju i dobro provesti – dodaje.

U nedjelju se u Velikoj Trnovitici očekuje najveći broj ljudi jer je na rasporedu predstavljanje udruga s područja općine. Iznenađenjima tu nije kraj jer u 13 sati počinje kulturni program.

– Imat ćemo predstavljanje naših domaćih udruga, ali i nastup mažoretkinja, a poslije toga, oko 14 sati nastavit ćemo druženje. Kuhat će se delicije gdje će svaka udruga ispred svog štanda pripremati jelo. Za sve smo pripremili i živu glazbu – navodi Marković.

Velikotrnovitičani se vesele svom rođendanu, ali uz nadu da će im jesensko vrijeme ići na ruku.


 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!