U Daruvaru 30 žena zaposleno na novom projektu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

“Zaželi dostojanstven život u Daruvaru” naziv je projekta predstavljenog Daruvaru. Riječ je o projektu financiranom iz ESF-a u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., programa ZAŽELI-program zapošljavanja žena. Vrijednost projekta je gotovo milijun i pol kuna od čega su 85 posto sredstva EU, a 15 posto sredstva RH. Voditeljica projekta Ivana Kovačević predstavila je ciljeve projekta, a to su zapošljavanje 30 pripadnica ciljane skupine i svakodnevna skrb o minimalno 180 korisnika.

Nakon završene tiskovne konferencije Grada Daruvara tiskovnu konferenciju održala je i Udruga osoba s invaliditetom Daruvar koja provodi projekt „Učim-Radim-Pomažem 3“ financiran na isti način. Projekt također zapošljava 30 žena koje sudjeluju u pružanju podrške i potpore za 180 krajnjih korisnika.

Konferenciji su prisustvovali partneri ispred HZZ Područnog ureda Bjelovar i CZSS ispostava Daruvar te gosti i predstavnici medija. Ispred nositelja Grada Daruvara prisutnim se obratila zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!