Općina ima velike planove za svoju prepoznatljivost

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠANDROVAC – Šandrovčani su ponosni na svoj bazen. U njemu ljetno osvježenje potraže i brojni kupači izvan te općine, ali bazen je skup sport. Potvrdilo se to i protekle sezone.

-Sezona je zadovoljavajuća. Ponovno je bila rekordna, ali ne možemo biti zadovoljni s financijskim dijelom. Koliko sam shvatio svaki bazen posluje s gubitkom, ali nama se taj gubitak malo i povećao i došao na 125 tisuća kuna – navodi načelnik Dario Halauš.

Ipak, Šandrovac od svog bazena koji je njegova prepoznatljivost ne odustaje jer kako se kaže – nije u novcu sve. Stoga su uložili u dodatne sadržaje.

-Ove godine smo na bazenu uložili oko 230 tisuća kuna u modernizaciju multifunkcionalnog igrališta, asfaltnog igrališta na kojem se mogu igrati sve igre s loptom. Stavili smo i mrežu kako bi se spriječilo ometanje kupača – kaže Halauš.

U planu je i modernizacija bazena, ali kako je riječ o višemilijunskom projektu on neće moći biti odrađen odmah. Idejni projekt je u izradi već pola godine, a cijeli zahvat zahtjeva ozbiljnu pripremu, poručuju iz Općine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!