Prioritet sigurnost stanovnika općine u prometu, pa se zato radi na nogostupima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Već godinama se ulaže u komunalnu i cestovnu infrastrukturu na području Općine Rovišće. Načelnik Slavko Prišćan zadovoljan je i suradnjom s Komunalcem Rovišće. Što se cestovne infrastrukture tiče, krenuli su od nogostupa i to iz centra Rovišća.

– Al onda smo krenuli u druge dijelove naše Općine, Predavac, Podgorci, idemo s nogostupom prema Kraljevcu i Kovačevcu. Trebamo riješiti i mjesto Žabjak i Tuk. Puno je posla – pojašnjava načelnik.

Kako novca za takve radove uvijek nedostaje, Općina se javlja na svaki mogući natječaj. Uz nogostupe, rješavaju i oborinsku kanalizaciju. U suradnji sa županijom planiraju riješiti i neke ceste.

– Očekivali smo da ćemo ove godine srediti županijsku cestu koja ide u smjeru Predavac – Podgorci, nismo uspjeli. Nadam se, početkom sljedeće godine, kada će biti malo bolji vremenski uvjeti da ćemo to ići realizirati. Ceste su nam katastrofalno loše jer dugo nije ulagano u njih – kaže načelnik Prišćan i napominje da je bitno ceste što prije riješiti zbog sigurnosti stanovnika Općine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!