U dvorani u Velikoj Pisanici uskoro bi se mogle igrati i utakmice neke hrvatske reprezentacije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prije desetak godina krenulo se u radove na školsko-sportskoj dvorani u Velikoj Pisanici, koji su, pojašnjava načelnik Fredi Pali, zbog raznih okolnosti bili usporeni.

– Nažalost, županija je uspjela napraviti dvije dvorane, dvije nije. Tu su švicarci napravili pomutnju. Do prošle godine se s tim stajalo, ali uspjeli smo u dogovoru sa Županijom, da se ta dvorana dovrši – pojašnjava.

Radovi su bili podijeljeni u tri faze, a najbitnije je bilo da djeca tamo mogu imati tjelesni odgoj, što je omogućeno i prije školskih praznika. Ipak, još imaju malo posla u dvorani.

– Još jedan dio imamo što se tiče uređenja tribina, odnosno prilaza, što bi mogli riješiti u dogovoru sa županijom. Ja imam model koji ću predložiti županu da to zajedničkim snagama riješimo. Nadam da se da će se dvorana u budućnosti koristiti ne samo za djecu, nego i neke druge manifestacije – kaže Pali i daje konkretan primjer.

– Ne moram pričati što to znači ako mi dogovorimo odigravanje neke reprezentativne rukometne ili košarkaške utakmice, jer dvorana ima sve uvijete da se to dogodi. Bit će to značajno za Veliku Pisanicu ako stigne 500 ili tisuću gledatelja i posjetitelja – zaključuje.

FOTO: Općina Velika Pisanica


PODIJELI S PRIJATELJIMA!