Ovog petka u Rovišću opustite se uz komičnu predstavu kabaretskog tipa

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Rovišću će ovog petka imati priliku uživati u jedinstvenoj izvedbi Mladena Medaka Gage jer će za publiku u Kulturnom centru Rovišće izvesti Kajbare zaglazbancije & politikancije – predstava kabaretskog tipa s elementima stand up komedije

– Ja bih rekao da sam ju oko 120 puta izveo do sada, 9 godinu kako ju izvodim u Histrionima. Drago mi je da je dugovječna na njihovom repertoaru i da je i dalje dobro posjećena – govori i pojašnjava.

– Predstava govori o problemima jednog Zagorca, kajkavca. Ona je na kajkavskom, ali nije to kajkavski koji se ne bi mogao razumjeti, to je neka “light” varijanta. Progovara kako je on frustriran pomalo Dalmatincima, Hercegovcima i tom nekakvom politikom, jer se kao kajkavac osjeća ugroženim i govori sve protiv njih, ali dalje neću otkriti što se zapravo dogodi – priča Medak koji napominje da se za predstavu ne priprema pretjerano dugo, posebno jer ju izvodi često.

– Ima ljudi koji dolaze gledati tu predstavu po tri-četiri puta, jave mi se kad ju dođu pogledati. No, gospodin Pirjak, do sada je bio 28 puta pogledati Kajbare u Zagrebu u Histrionima – priča nam Gaga o jednom od najvećih fanova njegovog rada. 

Predstava počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!