Do otvorenja vrtića u V. Trnovitici ostalo je još samo nekoliko koraka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – Novouređeni vrtić u Velikoj Trnovitici uskoro otvara svoja vrata. Radovi su privedeni kraju, tehnički uvjeti su zadovoljeni, a još ostaje potpisivanje sporazuma.

– Do kraja ovog mjeseca bit će postavljena kuhinja, a u samim prostorijama se već održava predškolski odgoj. Došli smo do faze da moramo potpisati sporazum s Gradom Garešnicom oko tehničkih stvari gdje će Dječji vrtić “Maslačak” dobiti uvjete korištenja tog našeg novog prostora – navodi načelnik Ivan Marković.

Sama dinamika upisivanja djece ostaje na samom vrtiću, a vrtić bi trebao primati između 15 i 20 djece, što je dovoljno za potrebe općine. Kada će točno vrtić početi s radom, još je upitno.

– Što se nas tiče, bilo bi dobro da vrtić što prije postane funkcionalan. Kada će vrtić točno biti otvoren, ne znam. Mi ćemo naš dio do kraja mjeseca potpuno urediti, sporazumi će biti potpisani i svi potrebni preduvjeti da vrtić krene s radom bit će ispunjeni – dodaje.

Inače, vrtić se nalazi u novouređenoj zgradi u dvorištu uz osnovnu školu koja je prethodno služila i za program predškole.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!