Hercegovčanske manifestacije obuhvaćaju od kazališta do fešte od krumpira

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HERCEGOVAC – Hercegovac je ove godine što se manifestacija tiče prodisao punim plućima. Već su odradili Dane hrvatskog pučkog teatra, bili domaćini županijske smotre kazališnih amatera, a prvog svibnja će u Ilovskom Klokočevcu tradicionalno biti proslavljeni Međunarodni praznik rada i Bljesak.

-Ove godine malo mijenjamo koncepciju. Sudjelovat će osam ili devet udruga i pripremat će manje kotliće graha. Općina će se pobrinuti da dobiju sve što im je potrebno i ponovno će biti besplatna podjela – najavljuje načelnik Boro Bašljan.

Dvadesetog svibnja je na rasporedu motorijada Rđave škljoce, kraj lipnja je rezerviran za palešnički Memorijalni turnir Krejči-Nađ i kotličijadu, početkom srpnja će se u Hercegovcu održati biciklijada i roštiljada, a 25-ti i 26-ti kolovoz su rezervirani za Dane krumpira.

-Pripremaju se jela koja kao jedan od sastojaka obavezno imaju krumpir, bit će tu i sportskih igara, bubble nogomet, tačko-alka, a u subotu navečer je koncert na kojem je glavni izvođač Maja Šuput – kaže Bašljan.

Zabava je zajamčena.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!