Sve je spremno za Grofovske dane piva u Daruvaru!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon nekoliko godina pauze, u Daruvar se i to na velika vrata vraćaju Dani piva.

– Ovogodišnji Dani piva zovu se Grofovski dani piva. Želja nam je bila vratiti se temeljima našeg pivarskog biznisa i grada Daruvara. Na taj način slavimo i osnivača grada i pivovare, grofa Jankovića. Želja nam je i na neki novi način pokazati naše Staročeško pivo – najavljuje Vedrana Vlahović, direktorica marketinga Pivovare Daruvar.

Iako se vraćaju tradiciji, noviteta u dvodnenom programu koji počinje danas, neće nedostajati.

– Imamo odlične koncerte, u petak nastupaju Stela i kometi, a zatim i Cota G4. Izdvojila bih koncert Cat Pawsa i nezaboravne Vatre u subotu. Moći će se igrati pivske igre u Fun corneru, a u subotu ujutro vježbat će se i Beer joga – dodaje.

Neizostavna će biti i odlična gastronomska i pivska ponuda, što ne čudi jer je Staročeško omiljeni brendu čitavoj Hrvatskoj, a cilj im je biti tradicija svake pivoljupske obitelji, priča Vlahović. Ipak, primarno žele osvojiti publiku u Daruvaru, kojoj nude odličnu zabavu danas i sutra na Grofovskim danima piva.

-Nekoliko godina smo imali pauzu, ali vjerujemo da će posjećenost biti velika. Iduće godine planiramo još više dana i više zabave, pa je ovogodišnja manifestacija samo uvertira u nadolazeće godine – najavljuje misteriozno Vlahović.

Vidimo se u petak u 17 sati na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru!

FOTO: TZ GRAD DARUVAR


PODIJELI S PRIJATELJIMA!