TIE FLY: U Daruvar stižu automobili vrijedni više od 20 milijuna eura! Evo svih detalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Tie Fly jedinstveni je i originalan hrvatski turističko-gastronomski projekt koji se ove godine održava osmi put za redom, a po prvi put na njihovoj ruti nalazi se Daruvar. 

Tako će Daruvar, 11. lipnja od 14 sati u sklopu Vinodara ugostiti 150 ljubitelja automobila s preko 65 luksuznih sportskih vozila vrijednih preko 20 milijuna eura. 

Inače, Tie Fly pokazao se najekskluzivnijim događajem do sada, povezujući sve premium segmente iz automobilske, hotelske, gastronomske, jahtarske industrije, industrije satova i luksuzne odjeće i obuće, pića i cigara. 

-Veliko mi je zadovoljstvo što možemo ugostiti Tie Fly i to baš za Vinodar. Svaka promocija Daruvara je dobrodošla, a posebno ovakva s ovim poslovnim ljudima i njihovim prekrasnim jurilicama – kazao je gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček. 

U ime organizatora obratio se Robert Bajs.

-Ovo je izvorno hrvatski projekt, prvi automobilistički projekt koji je je pobudio veliki interes svih karavana vozila i nadamo se da ćemo dolaskom u Daruvar još veći interes. Smatramo da Daruvar ima puno toga za pokazati, od gastronomije do dvoraca i spomenika. Mi ćemo se potruditi da svim našim sudionicima u što boljem svjetlu predstavimo ovaj lokalitet – kazao je Bajs i dodaje. 

-Građani će moći vidjeti mnogo egzotičnih automobila, moram reći da će s nama službeno biti i tvornica Ferrarija, gdje će biti dva testna vozila. Jedan od njih 296 GTS Ferrari koji je prije mjesec dana imao svjetsku premijeru. Svi ti auti će biti izloženi i moći će se vidjeti – istaknuo je Bajs. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!