Održana završna konferencija projekta “CoolturaONica”

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Društveno kulturnom centru Daruvar održana je završna konferencija projekta “CoolturaONica”, koji je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijal. Projekt je nositelj Udruga Ždralice Daruvar, dok je Grad Daruvar bio partner na projektu.
“CoolturaONica” je bio usmjeren na promicanje kulturne raznolikosti i podršku umjetničkom izražavanju u Daruvaru. Projekt je imao za cilj osnaživanje lokalne zajednice kroz različite kulturne aktivnosti i edukaciju.
U sklopu konferencije, sudionici su imali priliku saznati više o postignutim rezultatima projekta, kao i o planovima za budućnost. Također, predstavnici Udruge Ždralice Daruvar i Grada Daruvar su istaknuli važnost suradnje i podrške lokalnih dionika u ostvarivanju ciljeva projekta.
Projekt “CoolturaONica” predstavlja primjer uspješne provedbe projekta financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda koji je doprinio razvoju kulturne scene u Daruvaru i promicanju kreativnosti i umjetnosti u lokalnoj zajednici.

 

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!