Velika Pisanica i ove godine pomaže svojim studentima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Općina Velika Pisanica i ove je godine raspisala javni poziv studentima s područja općine u svrhu pružanja jednokratne novčane pomoći.

– Imamo jednokratnu pomoć studentima u nekakvom iznosu od 1500 kuna je bilo, sad je to nekakvih 200-tinjak eura ovisno o tome koliko nam se studenata javi. Imamo sredstva predviđena, a ako se javi manje studenata taj se iznos povećava – kaže načelnik Fredi Pali.

Javni poziv još uvijek traje, a na njega se mogu odazvati svi redovni i izvanredni studenti s područja općine Velika Pisanica.

– Poziv je poslan studentima, studenti se slobodno na njega jave pa ćemo pomoć. Mala je pomoć, ali svaka je pomoć dobrodošla – zaključio je načelnik Pali

Pravo na jednokratnu novčanu pomoć nemaju studenti koji su u akademskoj godini 2023./2024. ponovno upisali istu akademsku godinu, kao ni studenti koji nemaju prebivalište na na području općine Velika Pisanica ili ako imaju nepodmirenih dugova prema općini.

Više informacija o jednokratnim potporama studentima, kao i o dokumentaciji koju morate priložiti možete pronaći na web stranici općine Velika Pisanica.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!