Evo kako garešnički umirovljenici mogu do dodatnih eura u novčaniku!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pozivaju se umirovljenici sa prebivalištem na području Grada Garešnica koji ostvaruju ukupna mirovinska primanja do 300,00 eura mjesečno, a do sada nisu ostvarivali pravo na božićnicu, da dođu u službene prostorije Grada Garešnica do 24. studenog 2023. godine radi upisa u evidenciju umirovljenika koji ostvaruju pravo na božićnicu u iznosu 40,00 eura za 2023. godinu.

Isti trebaju potpisati Privolu o obradi osobnih podataka i priložiti slijedeće dokumente:

– osobnu iskaznicu (na uvid)

– odrezak od mirovine za prethodni mjesec ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim i invalidskim primanjima ili potvrdu o visini mirovine izdanu od HZMO-a ili potvrdu o dohotku izdanu od Porezne uprave

– dokument iz kojeg je vidljiv OIB umirovljenika (na uvid)

– IBAN tekućeg računa (radi ažuriranja evidencije umirovljenika)

Umirovljenicima koji ne dostave tražene podatke, a nisu u prijašnjim godinama evidentirani u našoj evidenciji umirovljenika, neće biti izvršena isplata božićnice za 2023. godinu.

Božićnice će se isplaćivati u prosincu 2023. godine isključivo na tekući račun ili putem poštanske uputnice. U slučaju nemogućnosti dolaska zbog opravdanih zdravstvenih razloga i za sve druge dodatne informacije molimo Vas da se obratite Upravnom odjelu za financije Grada Garešnica na broj telefona 675-936.

Tekst: Grad Garešnica


PODIJELI S PRIJATELJIMA!