Prošao projekt: Končanica bogatija za vježbalište za odrasle!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – Općina Končanica uz pomoć Daruvarske razvojne agencije provodi Projekt pod nazivom “Unaprijeđenje infrastrukture Općine Končanica”. Prijavljen je na Program za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

– Mi sukladno svim otvorenim natječajima kandidiramo, tako smo i ovdje kandidirali na Ministarstvo regionalnog razvoja, na Program za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.Projekt je prošao te kreće izgradnja vježbališta za odrasle i asfaltiranje staze na groblju u Imsovcu – rekao je načelnik Zlatko Bakunić.

Projekt je u ime Općine Končanica na natječaj prijavila Razvojna agencija Daruvar, a iz Općine govore kako bi radovi trebali biti gotovi do kraja godine.

– Vrijednost projekta je 40 tisuća eura, a dobili smo 25 tisuća eura, dok će onih 15 biti iz našeg proračuna. Radovi su u tijeku, nadam se da će nas vrijeme poslužiti i da ćemo ove godine to i završit – govori Bakunić.

– Najveći nam je problem isporuka sprava koje se čekaju 45 dana. Sprave su uplaćene te se nadam da ćemo ih do nove godine dobiti – zaključio je načelnik.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!